Praktikus  többfunkciós kerti padok

Ez a termék egy pad és asztal, kettő az egyben. 

Helytakarékos

Könnyen szállítható

Funkcionális

12 Hónap garancia

Mit érdemes tudni a padokról?

Ez a termék egy pad és asztal, kettő az egyben. Egy dupla férőhelyes komplett családi picnic paddá alakítható. Lapra szerelt változat!  Egyszerűbb változat, gyorsabb szállíthatóság, könyebb tárolás.

A bútor rétegelt lemezből készül, aminek az előnyei:

  • Nincs vetemedés
  • Nincs repedés
  • Víz és főzés álló ragasztás
  • Lapra szerelhető tulajdonság
  • Gyorsabb az elkészítési idő
  • Egyszerűbb, és olcsóbb a szállítása

Felület kezelve szállítjuk, három féle színárnyalatból lehet választani.

Pad – Asztal kombó

79.000 Ft + 4.000 Ft szállítási költség

A pad és az asztal kombó tervezése funkcionális és stílusos, egyesítve a modern és időtálló stílusjegyeket. A lapos és sima felületekkel, tiszta vonalakkal és egyszerű kialakítással a termék könnyen illeszkedik minden kültéri dekorációhoz. Az asztal és a pad kialakítása ideális az ülők és asztali felület közötti átmenet simítására, és kényelmes ülőhelyet és kényelmes felületet biztosít italokhoz, snackekhez vagy kültéri ételekhez.

Kérhető natúran

Felületkezelve borma olajjal

Teherbírása csukva: 340 kg

Nyitott álapotban oldalanként : 240 kg

Bútor méretezése 

Pad – Asztal  & Szék – Fellépő

79.000.-ft + szállítás 4.000.-Ft

Asztal & Pad kombó

Termékünk egy praktikus és stílusos kerti pad és asztal kombinációja, amely kiváló megoldás szabadtéri terek számára. A kerti bútorokat magas minőségű rétegelt lemezből készítjük, amelynek lapjait többszörös ragasztással és préseléssel készítjük, hogy biztosítsuk a stabilitást és tartósságot. A terméket lapra szerelve szállítjuk, így könnyen és gyorsan összeállítható. Az olajozás javasolt a fa felületének hosszú élettartama érdekében, és ezáltal megvédjük a környezeti hatásoktól, mint például a napfénytől, esőtől és hőmérséklet-változásoktól. A kerti pad és asztal tökéletesen integrálódik egymással, így helytakarékos és funkcionális megoldást kínál a kertben, teraszon vagy erkélyen. A rétegelt lemez tartós és időtálló anyag, így hosszú távon élvezheted a bútor előnyeit. A kerti pad és asztal terhelhetősége csukott állapotban 320 kg, nyitott állapotban pedig oldalanként 240 kg.

39.000.-ft + szállítás 3.500.-Ft

Szék & Fellépő

Szeretnénk bemutatjuk az általunk gyártott könyvtári széket, amely rétegelt lemezből készül. Ez a sokoldalú szék a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja, és különleges tulajdonsága, hogy könnyedén átalakítható létrává.
A szék egyszerű mozdulattal létrává alakul át, ami ideális megoldást nyújt a magasabb polcok vagy könyvespolcok eléréséhez. A létrafunkció biztonságos és stabil, és garantáltan segítséget nyújt a magasabb tárgyak elérésében.
Ezenkívül a könyvtári szék stílusos és modern megjelenéssel rendelkezik, amely könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe. Különböző színekkel kínáljuk, hogy kielégítsük az egyedi ízlést.

Rendelés leadása

1 + 1 =

6400 Kiskunhalas

+36 (30) 725 1400

Info@woodenfactory.hu